1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XenResources Site bug - quick search

Discussion in 'General Pre-Sales and Support Questions' started by Martok, Nov 19, 2015.

Tags:
  1. Martok

    Martok Active Member Xen Notices

    This is a site bug rather than a product issue - sorry for the incorrect prefix but one had to be chosen.

    When browsing the site on my tablet and phone (both using Chrome for Android), the quick search box obscures some navigation links, see them screenshots below:

    Screenshot_2015-11-19-23-13-46.jpg

    Screenshot_2015-11-19-23-21-03.jpg
     
  2. PERuss

    PERuss Member Xen Notices

    Looks like the quick search isn't collapsing to the icon for whatever reason.
     
  3. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    Maybe I should get a new style.

    I still like this one, but I don't like keeping them the same for too long. Probably averaging one new style a year at the moment :)

    Any recommendations @PERuss?
     
  4. PERuss

    PERuss Member Xen Notices

  5. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    Thought you might say that :D
     
  6. Liam W

    Liam W Member

    I would recommend UI.X, if you're willing on paying for one ;)

    Liam
     
  7. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    I have a UIX license. But Flat Awesome and + is my favourite at the moment. Already bought + so will get it ready and start using that at some point.
     
    PERuss likes this.
  8. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    Russ kindly helped me with some customisations and I really appreciate it. He's done a great job.

    I've since been tinkering with all of the Xen Base options - perfect.
     
    Turbo, Martok and PERuss like this.
  9. Steve F

    Steve F Member Xen Notices

    Few things I noticed on the new style.

    Code:
    .XenBase .messageUserBlock .userBanner
    {
        margin-bottom: 3px;
    }
    
    .XenBase .extraUserInfo .pairsJustified dd
    {
        font-size: 12px;
    }
    
    /* Removes the white background from QuickSearch class when the nav is floating */
    .fixed #QuickSearch
    {
        background: transparent;
    }
    
     
    Chris D likes this.
  10. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    Perfect, thank you :)
     
  11. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    I just PM'd Russ because the topctrl buttons aren't appearing in the Product Manager:

    Xen Base:
    upload_2015-11-21_13-24-54.png

    Flat Awesome + (unedited):

    upload_2015-11-21_13-25-6.png
     
  12. Steve F

    Steve F Member Xen Notices

    I think that is from shifting the top breadcrumb option (off by default in XenBase). Can you check under the Breadcrumb style property settings and see if "Shift Top Breadcrumb" option is checked? If so uncheck it.
     
  13. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    It was already unchecked, but just to be sure I checked it and unchecked it but neither makes a difference.

    Also weird how other top control buttons aren't affected. Everywhere else it seems normal.
     
  14. Steve F

    Steve F Member Xen Notices

    It has been reported before, probably why it works on XenBase. FA+ must have a difference in the PAGE_CONTAINER template.

    Also, you can disable [PE] Responsive Message Controls add-on, it is included in XenBase by default. Currently showing 2 controls menus in responsive.
     
    Chris D likes this.
  15. Steve F

    Steve F Member Xen Notices

    Ah - found the cause. Under the breadcrumb property settings uncheck Shift Call to Action option.
     
    Chris D likes this.
  16. Chris D

    Chris D Xen Resources Developer Staff Member Xen Notices

    Done (y)

    You'd think I'd have noticed that option while I was in there looking at the other one :rolleyes:

    That has sorted it, thank you :)
     
    Steve F likes this.
  17. Steve F

    Steve F Member Xen Notices

    I thought that was fixed in a previous version of XB, will have to investigate it a bit more.
     
    Chris D likes this.

Share This Page